AYDIN / BUHARKENT - Kamilpaşa İlkokulu

Mrt

Horsunlu Huzurevinden okulumuza davet ettiğimiz büyüklerimizle Yaşlılar Haftası programımızı birlikte gerçekleştirdik. Katılımları için hem değerli büyüklerimize hem de programımızı hazırlayan öğretmenimiz Havva ERDEM ve 3/B sınıfımıza çok teşekkür ederiz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşımızın Kabulü programımızı hazırlayan 3/C sınıfımıza ve öğretmenimiz Gülnihal ÖZTEKİN'e çok teşekkür ederiz.

Mrt

8 Mart Dünya Kadınlar Günü programımızı hazırlayan 2/C sınıfımıza ve öğretmenimiz Ayşe EKİZ TAMER'e çok teşekkür ederiz.

Mrt

2022-2023 eğitim öğretim yılı 1. dönem sonu karne törenimizi gerçekleştirdik.

Yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü

Kas

Dünyanın her yanında öğretmenler, insan topluluğunun en fedakâr ve en saygıdeğer unsurlarıdır..

Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutlarız.

Bu günümüzü anlamlı kılan Okul Aile Birliği üyelerimize ve hafta boyunca çeşitli etkinliklerle öğretmenlerimizin gününü kutlayan siz değerli velilerimize ayrıca mezun edip gönderdiğimiz öğrencilerimize de çok teşekkür ederiz.

3/B sınıfımıza ve öğretmenimiz Havva Erdem'e  hazırladıkları program için de sonsuz teşekkürler..

Kas

11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında 3/C sınıfımızla fidanlarımızı toprakla buluşturduk.

Kas

Ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 84. Yılında sevgi, saygı sonsuz minnetle anıyoruz.

Programımızı hazırlayan 4/A sınıfına ve öğretmenimiz Engin ALKAN'a çok teşekkür ederiz

Kas

Kızılay yaraları sarar acıları iyileştirir..

2/A sınıfımızın öğretmenleri Mehmet ERDEM eşliğinde günün anlam ve önemine dair hazırladıkları program için çok teşekkür ederiz

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'mızın 99. yıl dönümünü  coşkuyla kutladık.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları başta olmak üzere bu toprakları bizlere vatan yapan aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi saygıyla ve minnetle anıyoruz.

Cumhuriyetimiz 99 Yaşında

Ekm

Okulumuzda Dünya Afet Risklerini Azaltma Günü dolayısıyla öğrenci ve personel tahliye tatbikatı yapıldı.

Ardından 3-C sınıfımızın, öğretmenleri Gülnihal ÖZTEKİN rehberliğinde hazırladıkları program izlendi.

Afetlere karşı tedbirli olmanın gerekliliği, günün anlam ve önemi ile ilgili konuşmalar yapıldı, şiirler okundu,şarkılar söylendi.Deprem çantasında olması gereken malzemeler tanıtıldı. Bu güzel etkinlikte emeği geçen öğretmenimiz Gülnihal ÖZTEKİN ve 3-C sınıfına çok teşekkür ederiz.

Ekm

4 Ekim Hayvanları Koruma günü programımızı 3-B sınıfının sunumuyla gerçekleştirdik. Program sonunda 3-B sınıfı tüm öğrencilere sokak hayvanları için hazırladıkları mama paketlerini dağıttı. Programın hazırlanmasında emeği geçen 3-B sınıfına ve öğretmenleri Havva ERDEM'e çok teşekkür ederiz.

Eyl

2022-2023 eğitim öğretim yılının ilk ders zili çaldı. 4/B sınıfımız İlköğretim Haftası kapsamında hazırlamış oldukları programı okulumuz öğrencilerine sundular.

Programda emeği geçen herkese 4/B sınıfı öğrencilerimize ve sınıf öğretmenimiz Ayşe ÇAKA'ya çok teşekkür ederiz.

Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası kutlama Programımız